Search Our Site

ENGROS til hoteller, restauranter, kantiner, skoler og storkøkkener
ENGROS til hoteller, restauranter, kantiner, skoler og storkøkkener
+45 40 35 78 98

Hansen's frugt & grønt

henvender sig målrettet til den professionelle kok i det professionelle køkken, hvor vi under ingen omstændigheder går på kompromis med kvaliteten.

Siden 1989

har Peter Hansen personligt selv udvalgt de allerbedste råvarer fra de bedste fynske avlere. Og kun med fokus på at kvalitet og smag skal være i højsædet, så det er nemt og behageligt for kokken at tilberede maden - hver gang.

Med vores placering i Gelsted ligger vi lige i smørhullet af de fynske gartnere med 25 af vores lokale avlere i en radius af 10 km.
Det betyder, at vi ikke er afhængig af mellemled, der både gør varerne dyrere og mindre friske.

Med 3 lastbiler og 3 varebiler henter og bringer vi alle varerne selv, og har dermed bedst mulig føling med kvaliteten. Det giver os mere frihed med hensyn til indkøb, da vi ikke er afhængig af mængden, men har mulighed for at få friske varer hver dag i de mængder, der bliver solgt.

biler
×

Advarsel

The form #12 does not exist or it is not published.

Angiv venligst e-mailadressen der er tilknyttet din brugerkonto. Dit brugernavn vil blive e-mailet til e-mailadressen på fil.

Hansen's frugt & grønt - Gelsted
Birkehøjvej 1
5591 Gelsted
    +45 40 35 78 98
    Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Med vores placering i Gelsted ligger vi lige i smørhullet af de fynske gartnere med 25 af vores lokale avlere i en radius af 10 km. Det betyder, at vi ikke er afhængig af mellemled, der både gør varerne dyrere og mindre friske.